O meni

Največ o meni povedo moje knjige. Poleg diplom anglistka – prevajalka; profesorica latinščine; in Montessori pedagoginja, sem mag. in dr. jezikoslovja.

Do leta 2014 sem poučevala v vrtcu, osnovni, srednji in jezikovni šoli, na Filozofski fakulteti in eno leto na University College London.

Od leta 2014 izvajam svetovanja za učne in druge težave. Učim uporabo orodij, ki so preplet znanj in pristopov, s katerimi sem se srečala v vseh teh letih, npr. Montessori, EFT, MNRI, Blomberg ritmično zibanje, Bal-A-Vis-X, kraniosakralna biodinamika… Uporaba teh orodij je videti kot nežna masaža telesa. Poleg tega uporabljam svoje materiale za učenje matematike in jezika.

Vsa orodja sem preizkusila na sebi, na svojih alergijah, skoliozi, raku, skotopičnem sindromu, disleksiji, slabi samopodobi in drugih težavah.

Najbolj me navdihujejo hoja v naravi, glasba in ples. Imam dobrega pol stoletja in se učim veseliti življenja tudi v dneh, ko gre vse narobe.

Končno sem prišla k sebi. Ni bilo enostavno. Danes vem, da je lahko zabavno, če si dovolim. Bodite to, kar ste. Pridite k sebi!

“Zakaj nekateri poslušajo, pa ne slišijo? Gledajo, pa ne vidijo? Se učijo, a si ne zapomnijo?”

Želiš stopiti v kontakt z mano?