Vas zanimajo zgodbe ljudi, ki so presegli svoje stiske? Kaj so delali, kako jim je uspelo? Vse moje knjige govorijo delu s strankami. Pisati sem jih začela, da bi na svetovanjih prihranila čas za razlago, kje vse je mogoče doseči napredek, kakšne vaje smo delali in kako te delujejo. Pisane so v poljudnem formatu. Vsebujejo mnogo ponazoritvenih primerov. Napotijo vas na knjige, internetne povezave, spletne strani…

Za vsebino kliknite sliko knjige, ki vas zanima. Poleg opisa in recenzije si lahko še ogledate kazalo, recenzije in izbrane strani iz vsake knjige. Na mojem YouTube kanalu pa so videoposnetki predstavitev zadnjih treh knjig.

NAKUP KNIJG: Vse knjige imajo enotno ceno, ki je 20 evrov. Na info@apolonijak sporočite, katere knjige naročate, koliko izvodov, navedete plačnika in naslov za dostavo. Izstavim vam predračun. Ko posredujete dokazilo o plačilu, knjige odpremim na pošto.

Knjižnice imate 20% rabat in naročate na majda.treven@knjiznica-skofjaloka.si. Predlagajte nakup svoji knjižnici. Vesela bom povratnih informacij, kako so vam bile všeč knjige.

Želite naročiti knjigo?